LEERWIJZER is een Remedial teaching praktijk waar u terecht kunt voor leerbegeleiding, leren studeren MBO en HBO, structuur- en planningsproblemen, bijles BO-VO-MBO-HBO, training over motivatie en omgaan met verschillen, begeleiding van beelddenkers, begeleiding van hoogbegaafdheid, dyslexie-begeleiding, dyspraxie-begeleiding, NT2 begeleiding anderstalige leerlingen Pas-coaching voor motivatie en interessetesten en schoolcounselling.

Bij LEERWIJZER staan de behoeften van een kind voorop. We vinden het erg belangrijk om zowel met de cognitieve als innerlijke behoeften van leerlingen rekening te houden. Pas als een kind lekker in zijn vel zit en zich begrepen voelt kan het zich ontwikkelen.

Bij LEERWIJZER kunnen basisschool-leerlingen, VO en MBO-leerlingen terecht voor bijles op het gebied van rekenen, wiskunde, talen, spelling, begrijpend lezen en WO-vakken. HBO studenten kunnen begeleid worden op het gebied van leren studeren,Pabo-toelatingstoetsen, taal en rekentoetsen.

Bij LEERWIJZER kunnen ouders en leerlingen terecht met een hulpvraag en voor een gesprek over studiehouding, leren, leermotivatie, faalangst,pesten, pubergedrag, sociaal onhandig gedrag en andere aan school gerelateerde hulpvragen.

Bij LEERWIJZER kunnen ouders en leerlingen terecht die te maken hebben of krijgen met een aan autisme aanverwante stoornis.
De hulpvraag kan te maken hebben met structuur en duidelijkheid, met leren leren, met leren overzien van activiteiten en schoolwerk en met leren plannen.

Bij LEERWIJZER kunnen leerkrachten terecht met een hulpvraag en voor een gesprek over werkdruk, motivatie, communicatie, samenwerken, omgaan met collega`s, omgaan met ouders en omgaan met leerlingen.

Bij LEERWIJZER kunnen kinderen terecht voor weerbaarheids/faalangsttrainingen.

Bij LEERWIJZER kun je terecht voor trainingen in:

  • omgaan met verschillen binnen een groep
  • motiveren van leerlingen

Bij LEERWIJZER kunnen middelbareschool leerlingen terecht voor interesse, motivatie, leer en beroepsstesten en begeleiding.

Alle geboden hulp wordt voorafgegaan door een intake-gesprek.