Leerwijzer

Na geruime tijd van voorbereiding, haalbaarheid en behoeften-onderzoek ben ik (NT2-docent, leerkracht BO, Remedial Teacher, gecertificeerd PAS-COACH, opleiding breinonderwijs en schoolcounsellor, trainer/coach gedrag en samenwerken, coördinator hoogbegaafdheid, trainer coach beelddenken, rekendocent MBO) per 01-01-2008 gestart met LEERWIJZER.

LEERWIJZER is een RT-praktijk waar je terechtkunt voor leerbegeleiding BO-VO-MBO, bijles, groeps- en/of individuele trainingen,schoolcounselling en leer/ profieltesten, bijscholinggrammatica-spelling en rekenniveau voor MBO en HBO en voorbereiding voor de Pabotoets rekenen en taal.

Verbeter uw Nederlands

Verbeter uw Nederlands voor volwassen .

Verbeter uw spelling, grammatica, schrijven en leesvaardigheid

Begeleiding TAAL/REKENTOETS

Begeleiding voor de TAAL/REKENTOETS 2f-3f-4f als je moeite om deze te halen.

Schoolcounselling is gericht op gesprekken over aan school gerelateerde vragen en problemen waar ouders, leerlingen en leerkrachten mee te maken kunnen krijgen.
Meer informatie zie LEERWIJZER/schoolcounselling.
Bij LEERWIJZER kun jeeen creatieve korteCOACH/TRAINER volgen gericht op verschil, gedrag en samenwerken.

PAS-COACH testen

LEERWIJZER biedt middels een PAS-COACH testen en begeleiding aan voor leerlingen (11 t/m 18 jaar) die hulp zoeken op het gebied van leren, van persoonlijkheid en sociaal emotionele ontwikkeling en beroepsprofiel.

Wij maken gebruik van Breinonderwijs

Bij LEERWIJZER wordt onder andere gebruik gemaakt van Breinonderwijs. Hierdoor kun je anders en sneller leren lezen, beter onthouden, effectiever leren omgaan met leerstof. Verder wordt er gebruik gemaakt van een hele effectieve manier van mindmapping waardoor leren sneller gaat en onthouden makkelijker wordt.

De groeps- en/of individuele trainingen zijn gericht op omgaan met verschillen binnen een groep/team in verschillendeleer of arbeidssituaties.