by Helga van de Sanden Helga van de Sanden

Het eerste boek van Helga van de Sanden komt uit

Met trots melden wij u dat in de tweede helft van februari de eerste exemplaren van Anders, nou en?, geschreven door Helga van de Sanden van de drukpersen rollen.

In Anders, nou en? staan korte, herkenbare verhaaltjes waarin sociale reacties en gevoelens van kinderen naar kinderen bij pestgedrag staan beschreven.
De verhaaltjes berusten grotendeels op waargebeurde situaties die zich voordoen tussen kinderen. De herkenbaarheid van deze verhaaltjes zal kinderen helpen bij het bewustwordingsproces van hun eigen omgangsmanieren met anderen.
Dit boek is te gebruiken als ondersteuning of inleiding bij het bespreken van gevoelens van zowel dader als slachtoffer bij pestgedrag, bij discriminatie en bij respectloos gedrag. anders-nou-en

helga

Helga van de Sanden:

“Ik ben geboren in 1959 te Leiden en opgegroeid in Zevenaar. Ik ben lange tijd werkzaam geweest als zwemonderwijzeres en sinds twee jaar ben ik werkzaam als leerkracht. In beide werkkringen viel het mij op dat sociaal gedrag van kinderen nogal eens te wensen over laat. Dit gegeven én het gevoel om graag een bijdrage te willen leveren aan het bewust worden van eigen gedrag en handelen van kinderen, hebben er toe geleid dat ik gedrag en gevoelens tijdens conflictsituaties ben gaan observeren en daarna heb beschreven.”

Bestellen

Wij kunnen u het ca 70 pagina’s tellende Anders, nou en? aanbieden tegen de speciale introductieprijs van E 11,95 (exclusief verzendkosten). Dat is 20 procent onder de winkelwaarde. Een buitenkansje dus waarmee we u ongetwijfeld een plezier doen!
Wilt u de bundel bestellen? Dat kan. Er is op internet een speciale pagina voor. Daar wijst alles zich vanzelf. Zodra wij het bedrag van u hebben ontvangen, voegen we uw bestelling toe aan onze lijst. En wanneer Anders, nou en? van de drukpersen komt, sturen we u uw exemplaar toe.
klik_hier_om_te_bestellen

Anders, nou en?, Helga van de Sanden Isbn978-90-8539-659-8
winkelwaarde E 14,95 – introductieprijs E 11,95
verzendkosten per exemplaar E 2,56 (NL) E 3,76 (EU)

Deze promotiemailing wordt eenmalig verzonden. De auteur heeft alle betrokkenen hiervoor om toestemming gevraagd.

© 2006 Free Musketeers | Meulmansweg 2-B | 3441 AT Woerden | E info@freemusketeers.nlinfo@freemusketeers.nl